Cosmetics -


Termeni și Condiții


1. PREZENTARE GENERALĂ

      Acești Termeni și Condiții sunt reguli pe care, ca utilizator, trebuie să fiți de acord să le respectați pentru a utiliza site-ul și serviciile noastre. Acest site web (www.beautyrevolution.ro) este operat de(Makeup Revolution SRL). Pe întreg site-ul, termenii „noi” și „ai noștri” se referă la companie. Compania oferă acest site web, incluzând toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorului, condiționat de acceptarea dvs. de toți termenii, condițiile, politicile și anunțurile menționate aici.

      Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

      Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Site-ului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul Web sau utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni de serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

      Orice funcții sau instrumente noi adăugate la Site vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și / sau modificări pe Site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

      Magazinul nostru web este găzduit pe (serverele de la Romarg), care ne oferă platforma online de comerț electronic care ne permite să ne vindem produsele și serviciile noastre și are propriile sale Condiții de utilizare.

2. TERMENI DE MAGAZIN ONLINE

      Acceptând acești Termeni și condiții, confirmati că sunteți cel puțin major în statul de reședință.

      Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea Serviciului, să violați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

      Nu puteti să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv în timpul utilizării acestui site. O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs. și la acțiunea legală corespunzătoare, dacă este cazul.

3. CONDIȚII GENERALE

      Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.

      Înțelegeți că conținutul dvs. (care nu include informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

      Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea în scris expresă de către noi .

      Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

4. CORECTITUDINEA INFORMAȚIILOR

      Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

      Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

5. MODIFICĂRI PENTRU SERVICIU ȘI PREȚURI

      Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.
      Prețurile afișate sunt prețurile finale și nu conțin TVA.
      Prețurile serviciilor se regăsesc la rubrica Membru Premium din panoul de control al contului gratuit.
      Politica și metodele de returnare
      In cazul efectuării unei plăți, restituirea banilor se face întodeauna prin transfer bancar, astfel suma va fi virată în contul tău atașat cardului. Pentru ca aceasta să fie acceptata, solicitarea de restituire trebuie făcută in termen de 24 h. De îndată ce primim solicitarea de rambursare, îți vom vira banii în cont. Restituirea contravalorii pachetului plătit se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat și verificat solicitarea. Dacă sunt întârzieri în procesul de rambursare a sumelor, te rugăm să verifici acest lucru și cu banca emitentă a cardului tău. În cazul în care ai întrebări, poți contacta în orice moment serviciul nostru de relații cu clienții.

6. PRODUSE SAU SERVICII

      Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

      Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Cu toate acestea, nu putem garanta că afișarea de orice culoare a monitorului computerului dvs. va fi exactă.

      Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci când este interzisă.

      Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vor răspunde așteptărilor dvs. sau că erorile din acest serviciu vor fi corectate.

7. INFORMAȚII PRIVIND FACTURAREA ȘI CONTABILITATEA

      Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de persoană, de gospodărie sau de comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

      Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după caz.

8. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

      Toate drepturile de autor, mărcile comerciale, drepturile de proiectare, brevetele și alte drepturi de proprietate intelectuală (înregistrate și neînregistrate) pe Site aparțin Companiei și / sau terților. Nimic din Termeni nu vă oferă dreptul sau licența de a utiliza orice marcă comercială, drept de proiectare sau drept de autor deținut sau controlat de către Companie sau de orice alte terțe părți, cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni.

      Dacă postați conținut vizual, scris, audio sau digital pe Site, sunteți de acord că dețineți un astfel de conținut și nu încalcați drepturile de proprietate intelectuală ale unor terți.

9. INSTRUMENTE OPȚIONALE

      Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți peste care nici nu monitorizăm, nici nu avem niciun control și nici o intrare. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără vreo aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau referitoare la utilizarea dvs. de instrumente terțe opționale.

      Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul și discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii cu care instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți.

      De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste funcții și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

10. LEGĂTURI CU TERTE PĂRȚI

      Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți. Link-urile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terță parte care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale terților.

      Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau pagube legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamările, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

11. OBSERVAȚII PENTRU UTILIZATOR, RĂSPUNS ȘI ALTE SUBMISII

      Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau trimiteți idei creative nesolicitate, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă, fie de comentarii pe site sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiați, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Suntem excepția unui acord prealabil scris, suntem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm comentariile; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundă la orice comentarii.

      Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, este ilegal, ofensator, amenințător, defăimător, pornografic, obscen sau obiectiv altfel sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu.

      Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale defăimătoare sau nelegale, abuzive sau obscene sau vor conține virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent.

      Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, pretindeți-vă că nu sunteți altcineva decât dvs., sau altfel ne înșelați pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii în timpul utilizării acestui Site. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terț.

12. INFORMAȚII PERSONALE

      Trimiterea informațiilor dvs. personale prin intermediul site-ului este reglementată de politica noastră de confidențialitate.

13.OBSERVAȚII

      Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site Web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .

      Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care prevede legea.

14. UTILIZĂRI INTERZISE

      Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia:

      (a) În orice scop ilegal;

      (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale;

      (c) să încalce orice reglementări internaționale, federale, provinciale sau de stat, reguli, legi sau ordonanțe locale;

      (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora;

      (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate;

      (f) să prezinte informații false sau înșelătoare;

      (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod sau malware dăunător care vor fi sau pot fi folosiți în orice mod care vor afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, alte site-uri web sau Internet;

      (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora;

      (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau scrape;

      (j) în orice scop obscen sau imoral;

      (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet.

      Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web în legătură cu încălcarea oricărei utilizări interzise și de a contacta agențiile de aplicare a legii, dacă este cazul.

15. DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

      Nu garantăm că utilizarea dvs. de către Serviciul nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigur sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea Serviciului vor fi corecte sau fiabile.

      Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina Serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anula Serviciul în orice moment, fără a vă anunța. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a Serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul Serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „la fel de disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabilă, starea de fitness pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și încălcarea.

      În nici un caz Compania, directorii, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizațiile de licență nu vor fi responsabile pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, fie că au la bază contract, infracțiuni (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea dvs. a Serviciului sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul Serviciului sau pentru orice altă revendicare legată de orice fel de utilizare a Serviciului sau a oricărui produs, incluzând, fără a se limita la, orice eroare sau omisiune în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel suportate ca urmare a utilizării Serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

16. INDENTIFICARE

      Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să dețineți inofensivi Compania și părintele acesteia, filialele, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, inofensivi de la orice cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, efectuate de orice terț din cauza încălcării dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unui terț.

17. SEVERABILITATE

      În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești Termeni de Serviciul, o astfel de determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

18. TERMINARE

      Obligațiile și datoriile părților suportate înainte de data de reziliere supraviețuiesc încetării prezentului acord în toate scopurile. Puteți încheia aceste Condiții de furnizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

19. Conturi profesionale

      Profesioniștii pot utiliza serviciile pentru a oferi servicii de styling numai prin intermediul site-ului lor de afaceri sau personal sau a aplicației software (un „site profesional”) și ne rezervăm autoritatea de aprobare cu privire la implementarea și utilizarea serviciilor pe site-ul profesional. Putem suspenda Serviciile în cazul în care vom găsi probleme legate de implementare cu Site-ul Profesional. O astfel de suspendare rămâne în vigoare până când Profesionistul corectează orice probleme specificate de Beauty Revolution și o suspendare nu exonerează un Profesionist de obligațiile sale de plată în conformitate cu acești Termeni de serviciu.

      Prin crearea unui cont ca profesionist, certificați că sunteți un salon, un comerciant sau o altă entitate de afaceri, toți angajații dvs., contractanții independenți sau agenții care furnizează serviciile sunt fiecare, un profesionist autorizat și că informațiile dvs. de afaceri sunt reprezentate corect pe Beauty Revolution. De asemenea, certificați că sunteți autorizat în mod corespunzător pentru a furniza servicii de styling „la domiciliu” sau în altă parte în afara locului de desfășurare a activității în cazul în care faceți publicitate astfel de servicii de styling pe Beauty Revolution. Beauty Revolution își rezervă dreptul de a elimina sau ascunde orice informație incorectă, neactualizată sau ilegală din profiluri, precum și de a elimina sau ascunde întregul profil în sine.

      Fiecare Profesionist, ca entitate separată de Beauty Revolution, este singurul responsabil pentru toate problemele de servicii pentru clienți referitoare la bunurile sau serviciile acestui Profesionist, inclusiv, fără limitare, orice Servicii de Styling, prețuri, îndeplinirea comenzii, anularea comenzii sau a numirii, retururi, rambursări și ajustări, rabaturi, funcționalitate și garanție și feedback cu privire la experiențele cu un astfel de profesionist, orice personal, politicile sau procesele lor. În efectuarea serviciului pentru clienți, profesioniștii trebuie să se prezinte ca o entitate separată de Beauty Revolution.

      După ce vă înregistrați pentru Servicii, veți primi un ID și o parolă unice pentru utilizator în legătură cu Contul dvs. (denumit în continuare „ID-uri de cont”). Vi se solicită să selectați un nume de cont adecvat și non-ofensiv. În mod ideal, ID-ul de cont ales de dvs. va fi un nume descriptiv rezonabil care vă identifică clar. Ne rezervăm dreptul de a elimina sau de a revendica orice ID de cont dacă considerăm că, la discreția noastră, ID-ul contului este inadecvat, jignitor sau confuz sau poate încălca drepturile unei terțe părți (cum ar fi atunci când un proprietar al mărcii comercializate notifică faptul că un cont ID-ul este similar cu marca comercială, iar ID-ul contului nu se referă îndeaproape la numele efectiv al utilizatorului sau la drepturile de marcă ale utilizatorului).

20. Conturi clienti fizici

      Prin crearea unui cont pe Beauty Revolution, vi se oferă dreptul de a utiliza Serviciile furnizate de Beauty Revolution sub rezerva restricțiilor prevăzute în acești Termeni de serviciu și orice alte restricții stipulate de noi în scris. Procesul nostru de înregistrare vă va solicita informații, inclusiv numele dvs. și alte informații personale, iar pentru înregistrarea unui Cont, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, curente și complete despre dvs., așa cum vi se solicita in procesul de înregistrare. De asemenea, sunteți de acord că, în furnizarea acestor date de înregistrare, nu veți omite sau denota în mod greșit niciun fapt sau informație materială și că veți introduce cu promptitudine datele de înregistrare corectate sau actualizate prin intermediul Serviciilor, sau altfel ne instiintati în scris cu privire la orice modificări sau actualizări la datele dvs. de înregistrare. Vă dați consimțământul și ne autorizați să verificăm datele dvs. de înregistrare, după cum este necesar pentru utilizarea și accesarea dvs. la Servicii. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a încheia Contul oricărui Utilizator care furnizează informații inexacte, false sau incomplete sau care nu respectă cerințele de înregistrare a contului.

      După ce vă înregistrați pentru Servicii, veți primi un ID și o parolă unice pentru utilizator în legătură cu Contul dvs. (denumit în continuare „ID-uri de cont”). Vi se solicită să selectați un nume de cont adecvat și non-ofensiv. În mod ideal, ID-ul de cont ales de dvs. va fi un nume descriptiv rezonabil care vă identifică clar. Ne rezervăm dreptul de a elimina sau de a revendica orice ID de cont dacă considerăm că, la discreția noastră, ID-ul contului este inadecvat, jignitor sau confuz sau poate încălca drepturile unei terțe părți (cum ar fi atunci când un proprietar al mărcii comercializate notifică faptul că un cont ID-ul este similar cu marca comercială, iar ID-ul contului nu se referă îndeaproape la numele efectiv al utilizatorului sau la drepturile de marcă ale utilizatorului).