Cosmetics - Descoperă cosmeticieni din România

Caută un Profesionist

Cei mai buni profesioniștiNoi vă recomandăm

Membri Premium

Membri Cosmetics România

De ce ar trebui sa devi membru Cosmetics România? Deoarece te vei alătura unei comunități dedicate domeniului tău de activitate, vei avea nenumărate oportunități fiind conectat la cele mai în vogă evenimente din toată România.

Vizitatorii interesați de acest domeniu, îți vor călca pragul profilului, îți vor vedea portofoliul, arta pe care ai dobandit-o prin ani de experiență, cursurile de cosmetică pe care le-ai urmat și talentul pe care l-ai consolidat și valorificat.

Totul se mută în online, iar viteza de programare și obținerea tuturor informațiilor despre tine vor fi la un click distanță pentru vizitatorii profilului tău. Vei primi toate detaliile chiar în contul tău cu privire la plăți, programări pe care clienții tăi le vor efectua prin Cosmetics România.

Vei putea opta pentru pachete speciale și dedicate nevoilor tale pentru a crește numărul de clienți și vizitele în profil din partea celor interesați de această sferă minunată a cosmeticii.

Toate plățile efectuate online vor fi transmise în factură online, pe e-mail-ul tău pe care le vei putea adauga în gestiunea afacerii tale, ușor, simplu, fără bătăi de cap.

Avem o secțiune dedicată ție pentru a-ti explica cum functionează Contul tău, Programarile, Recrutarea, Specializarea, Cursantii, într-un mod detaliat intuitiv și ușor de înțeles pentru a putea gestiona foarte ușor toate acțiunile din mediul online pentru salonul sau cursurile tale de cosmetică, curs de laminare gene sau curs epilare definitivă.

Îti recomandăm să accesezi pagina pentru pachetele de servicii premium unde vei putea găsi toate informațiile necesare referitoare la beneficiile oferite pe platforma Cosmetics Romania.